Rijksweg 574 3630 Maasmechelen
+3289763242
VISION / TV >> Televisie >> Panasonic >> TX-32FS500
Panasonic TX-32FS500
PDF pagina
Productbeschrijving:

HDR-afbeelding en een breed scala aan slimme functies De FS500-serie maakt gebruik van een heldere achtergrondverlichting en adaptieve achtergrondverlichting om een verbluffende HD-beeldkwaliteit te produceren. Het heeft ook intelligente functies voor het delen van netwerken en inhoud.De eenvoudigste manier om uw favoriete programma's op te slaanU kunt TV-programma's opnemen op een USB-geheugenapparaat of een externe harde schijf door eenvoudigweg op de knop REC op de afstandsbediening te drukken.Geniet van uw favoriete inhoud in de optimale weergavemodusPanasonic TV's bieden u de beste beeldmodus. Sportmodus combineert levendige tonen met een surround-effect, ideaal voor het bekijken van voetbal en andere sporten. Aan de andere kant verbetert de reactiesnelheid van de spelmodus het plezier, waardoor het spel sneller reageert.speelt HDR-inhoud af met ongelooflijk realistische verbeteringenHDR-inhoud op HDR-ready tv's biedt een veel realistischer beeld. De diepe zwarttinten worden gecombineerd met ongelooflijk heldere hoogtepunten, waardoor een niveau van realisme wordt geproduceerd dat nog nooit eerder op een televisie is bereikt.Gemakkelijke toegang tot inhoud via het aanpasbare startschermGeniet van inhoud met 'toegang in één stap'. Het my Home Screen 3.0-scherm kan worden aangepast, zodat u snel toegang heeft tot de inhoud die u het vaakst gebruikt. u kunt uw  


€ 350,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Ambilight :
Bedienen met stem :
Koppeling met app :
Beelddiagonaal (cm) :80 cm
Beelddiagonaal (inch) :32 inch
Bluetooth :
Breedte :73.3 cm
CI+ ingang :
Component :
Curved TV :
Diepte :7.1 cm
Diepte (met tafelvoet) :14,8 cm
DLNA :
Draaibaar :
Dubbele HD tuner :
Elektrisch verbruik :39 W
Ether (DVB-T) :
Ether (DVB-T2) :
Geheugenkaartlezer :
Geschikt voor 3D :
Gewicht met voet :6,5 kg
Gewicht zonder voet :6 kg
HDR-formaten :HLG , HDR10
HDR-ondersteuning :
Hoofdtelefoonaansluiting :
Hoogte :43.7 cm
Hoogte (met tafelvoet) :47,4 cm
Kabel (DVB-C) :
Kleur :Zwart
Netwerkaansluiting :
Opnemen via USB :
Schermresolutie :1280 x 720 (HD Ready)
Smart TV :
Type TV :LED
Uitgangsvermogen (totaal) :20 W
VESA-standaard :200 x 200 mm
Wi-Fi :
Aantal HDMI-ingangen :2
Aantal USB-poorten :2
Jaarlijks elektrisch verbruik :55 kWh
Aantal optische uitgangen :1
Geïntegreerde soundbar :
Nieuwsberichten
Januari 2021
In de persberichten en ander nieuws dat ter gelegenheid van CES naar buiten kwam, werd er met geen woord gerept over een nieuw instapmodel voor de oled tv’s van LG. Maar publicatie Forbes denkt dat er met de A1 in 2021 een nieuwe instapper volgt.
lees meer...
Januari 2021
Naast nieuwe televisietoestellen en handige huishoudhelpers toont Samsung tijdens de virtuele CES ook een glimp van zijn nieuwe soundbars, de HW-Q950A en de HW-Q800A.
lees meer...
Januari 2021
Tegen het einde van dit jaar mogen we de cloud gamingdiensten Google Stadia en GeForce Now verwachten op de televisies van LG.
lees meer...
Januari 2021
De nieuwe lichting oled tv’s voor 2021 bestaat uit de G1 OLED evo met meer helderheid, de nieuwe schermgrootte 83 inch en de vierde generatie van de Alpha 9-processor.
lees meer...
Januari 2021
LG Display, dat oled tv-panelen levert aan merken als LG, Sony, Panasonic en Philips, start in 2021 met de productie nieuwe schermgroottes in 42 inch en 83 inch.
lees meer...
Januari 2021
Dit jaar zal de televisie in het Lifestyle TV-portfolio, The Frame, de helft dunner worden.
lees meer...
Januari 2021
Tijdens de virtuele CES hebben zowel Pioneer als Onkyo nieuwe AV-receivers voorgesteld die overweg kunnen met HDMI 2.1.
lees meer...
Januari 2021
De JZ2000 werd zonet virtueel voorgesteld naar aanleiding van de technologiebeurs CES en is de opvolger van de HZ2000.
lees meer...
Januari 2021
LG’s nieuwste versie van het smart tv-platform krijgt in 2021 een vernieuwd startscherm, dat het volledige beeld van jouw tv zal vullen.
lees meer...
Januari 2021
Samsung heeft zonet zijn nieuwe lichting premium televisies voor 2021 voorgesteld. Als tussenstap naar de nog peperdure micro-led televisies, zullen de QLED televisies dit jaar worden voorzien van mini-leds.
lees meer...